BAGELS & BEANS DEN BOSCH HOFVIJVER

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 66 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bagels & Beans Den Bosch Hofvijver. Meer weten? Ontdek meer

22 nov 2022 om 13:04 Niet gekregen wat ik had besteld
4 nov 2022 om 16:46 Het duurde erg lang en wat was de bezorger bijdehand zeg.
4 okt 2022 om 17:20 levertijd zoals gevraagd maar 1 van de bagels is verkeerd geleverd, we hadden avocado besteld en kregen iets met kip en geitenkaas.
1 aug 2022 om 14:19 Het was heerlijk, vers en ontzettend smaakvol.
27 jul 2022 om 15:22 Heerlijk als altijd en ook super snel bezorgd, toppers :)
26 mei 2022 om 14:52 Geen roomkaas op de broodjes, heel mager belegd. Niet te bereiken. Heel duur voor wat je krijgt.
20 mei 2022 om 18:43 Ordered for the first time and not disappointed, the bagels were tasty. The delivery was as expected. If I have the opportunity I will order again from them.
13 mei 2022 om 15:37 alles prima op tijd geleverd
12 mrt 2022 om 11:42 Ik vind het altijd fijn om bij dit restaurant te bestellen, de bestellingen zijn netjes verpakt en ook lieve berichtjes op de doos! :)
5 mrt 2022 om 16:44 Not impressed by the bagel nor the delivery time
26 jan 2022 om 17:36 this is good!
24 jan 2022 om 19:58 Eten was lekker, 1 minpuntje, de avocado zag bruin. Dat was jammer, verder alles goed