BAGELS & BEANS DEN BOSCH HOFVIJVER

BAGELS & BEANS DEN BOSCH HOFVIJVER Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 58 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bagels & Beans Den Bosch Hofvijver. Meer weten? Ontdek meer

26 mei 2022 om 14:52 Geen roomkaas op de broodjes, heel mager belegd. Niet te bereiken. Heel duur voor wat je krijgt.
20 mei 2022 om 18:43 Ordered for the first time and not disappointed, the bagels were tasty. The delivery was as expected. If I have the opportunity I will order again from them.
13 mei 2022 om 15:37 alles prima op tijd geleverd
12 mrt 2022 om 11:42 Ik vind het altijd fijn om bij dit restaurant te bestellen, de bestellingen zijn netjes verpakt en ook lieve berichtjes op de doos! :)
5 mrt 2022 om 16:44 Not impressed by the bagel nor the delivery time
26 jan 2022 om 17:36 this is good!
24 jan 2022 om 19:58 Eten was lekker, 1 minpuntje, de avocado zag bruin. Dat was jammer, verder alles goed
22 jan 2022 om 19:33 Heerlijk gegeten, het eten zag er goed uit en het was netjes ingepakt. Ook nog leuke extra’s erbij gekregen... :) Snelle bezorging. Bedankt Begals&Beans, wij zullen wel vaker bestellen.
4 jan 2022 om 23:36 .
22 dec 2021 om 14:21 Bezorging was gepland voor 12:15, kwam uiteindelijk om 12:45 eens een keer aanzetten. Gelukkig hadden we niet perse tijdsdruk, maar dit is nu de tweede keer bij B&B via Thuisbezorgd dat het zo 'laat' kwam. Eten was gelukkig wel lekker als altijd!
15 dec 2021 om 15:18 Eten was echt top maar ik geef met een reden aan 12:15 bezorgen ipv zsm. Dus is een beetje irritant als ze dan alsnog om 11:55 aan de deur staan
7 okt 2021 om 14:37 Lang moeten wachten op bestelling.